Prodej zvěřiny
Informace k prodeji zvěřiny:
- Prodej žívé zvěře dančí a jelení
- Prodej masa zvěře z vlastního farmového chovu
- Zvěřina z volné honitby
- Sortiment k prodeji
Další informace a objednávka:
Doporučení
Pokusím se poradit těm z vás, kteří váháte jaký druh zvěřiny si koupit. Pro lepší porozumění píši o jídlech, které se běžně vaří. Chcete-li udělat steak, kupte si dančí či jelení hřbet a vaši strávníci vám budou blahořečit. Dobrý steak uděláte i ze hřbetu z divočáka. Máte-li chuť udělat řízek, potom si kupte kýtu z divočáka, nebo z daňka. Chcete udělat svíčkovou, koupíte kýtu dančí, jelení nebo srnčí. Maso na guláš máme z daňka, jelena i divočáka. Jakoukoli omáčku uděláte z kýty i plece. Kdo chce udělat pro rodinu nejlepší španělský ptáček na světě, kupí si jelení kýtu a všichni vás budou chválit.
Chuť, vůně a struktura masa. Těm, kteří mají obavy z odlišné chuti zvěřiny, doporučuji daňka a jelena. Těm, kteří naopak chtějí něco malinko jiného doporučuji srnčí. Myslím, že ani z divočáka nemusíte mít obavu. Vám, kteří máte rádi maso vyzrálejší maso pevnější struktury, doporučuji jelena.
Přeji Vám dobrou chuť.