Prodej zvěřiny

Informace k prodeji zvěřiny:

Další informace a objednávka:

Doporučení

Pokusím se poradit těm z vás, kteří váháte jaký druh zvěřiny si koupit. Pro lepší porozumění píši o jídlech, které se běžně vaří. Chcete-li udělat steak, kupte si dančí či jelení hřbet a vaši strávníci vám budou blahořečit. Dobrý steak uděláte i ze hřbetu z divočáka. Máte-li chuť udělat řízek, potom si kupte kýtu z divočáka, nebo z daňka. Chcete udělat svíčkovou, koupíte kýtu dančí, jelení nebo srnčí. Maso na guláš máme z daňka, jelena i divočáka. Jakoukoli omáčku uděláte z kýty i plece. Kdo chce udělat pro rodinu nejlepší španělský ptáček na světě, kupí si jelení kýtu a všichni vás budou chválit.

Chuť, vůně a struktura masa. Těm, kteří mají obavy z odlišné chuti zvěřiny, doporučuji daňka a jelena. Těm, kteří naopak chtějí něco malinko jiného doporučuji srnčí. Myslím, že ani z divočáka nemusíte mít obavu. Vám, kteří máte rádi maso vyzrálejší maso pevnější struktury, doporučuji jelena.

Přeji Vám dobrou chuť.